SoMe -seinä

Rantakulman VPK
Rantakulman VPK
Syksy vaihtui talveksi ja talvi rupeaa taittumaan kevääksi. Palokunnan uudisrakennushankekin on edennyt ja perustusten teko on käynnissä. Oheisella videolla lyhyt tuokiokuvaelma tähänastisista vaiheista.

Talven runsaat lumisateet edistivät talkooväen hyötyliikuntaa kun työmaan päältä piti siivota pois hiukan toistasataa kuutiota lunta. Onneksi valtaosa saatiin kolattua pois pakkasten aikana.

Jos kaikki etenee suotuisissa merkeissä niin seiniä päästään pystyttämään maaliskuun aikana. Sen jälkeen alkaakin varsinainen talkoouurastus kun tehtävää on niin ulkona kuin sisälläkin.

Uudisrakennus on omakustanteinen eli palokunta rahoittaa hankkeen itse. Hankkeeseen on saatu avustus Palosuojelurahastolta. Lisää tukea toivotaan niin materiaali- kuin työlahjoituksina. Sinäkin voit kantaa kortesi kekoon tulevissa talkoissa, joista tiedoitetaan myöhemmin sitä mukaa kun projekti etenee.
Rantakulman VPK
Rantakulman VPK
Rantakulman VPK added 4 new photos — at ANNAsport.
Tämän viikon harjoituksissa otettiin hikeä pintaan ihan kunnolla. Kuntopiirityyppinen rutistus suoritettiin Annasportin asiantuntevan ohjaajan johdolla. Kevään flunssakausi rokotti harmillisesti osallistujamäärää mutta paikallepäässeet uurastivatkin lähes kahden edestä.
Rantakulman VPK
Rantakulman VPK added 8 new photos.
Turvallisuuden rakentamiseen tarvitaan meitä kaikkia, kiitos 112-päivään osallistuneille!

Kiitos materiaaliyhteistyöstä Hätäkeskuslaitos - Nödcentralsverket, Liikenneturva ja Koti- ja vapaa-ajan tapaturmien ehkäisyhanke Kotitapaturma.