Mukaan nuorten toimintaan?

Kurssin ohjelma
Tutustuminen palokunnan asemaan ja kalustoon
Alkusammutus
Pelastajan varusteet ja kalustoharjoitus
Toiminta tulipalossa ja hätänumero
Letkukalusto
Ensiapu

Ilmoittaudu mukaan:
Henna Andersson (henna.andersson@rvpk.org, puh. 040 773 5259) .


Nuoriso-osastoomme voi liittyä 10-16 -vuotias nuori. Nuoret kokoontuvat tiistai-iltaisin koulujen lukukausien aikana ja harjoitukset käsittävät sekä oppitunteja että käytännön harjoituksia.  Viikkoharjoituksissa opetellaan esimerkiksi toimimista onnettomuustilanteissa, tutustutaan palokalustoon, harjoitellaan ensiaputaitoja ja alkusammutusta, perehdytään kodin paloturvallisuuteen sekä välillä otetaan rennommin ja vietetään aikaa yhdessä. Kesällä nuoriso-osasto osallistuu leireille yhdessä toisten palokuntien nuorten kanssa.

Palokuntanuoret osallistuvat myös turvallisuusviestintään ja järjestävät vuosittain marraskuun lopussa muiden osastojen tuella Päivä paloasemalla -tapahtuman.

Nuoriso-osaston kouluttajina toimivat nuoriso-osaston johtaja ja kouluttajat sekä apukouluttajina osaston yli 16-vuotiaat jäsenet, jotka saavat ikänsä puolesta osallistua myös hälytysosaston harjoituksiin.

Palokuntatoiminta on maksutonta ja palokunta antaa tarvittavat varusteet käyttöön.

Lisätietoja palokuntaharrastuksesta saa nuoriso-osaston johtajalta Henna Anderssonilta (sp. henna.andersson (at) rvpk.org, puh. 040 773 5259) .